Vending Machine Motor

Vending Machine Motor

Model: TW-DC730 Serie Produktklassifikation: Automatiseret vareautomat Typisk applikation: Automatisk salgsautomat. Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

Vending Machine motor

Factory Beliggende i Shenzhen, vores firma er et godt omdømme producent af AC.motor, DC motor, vi har 20 års erfaring i elmotorer med over 500 arbejdere i vores fabrik. Vi har specialiseret os i produktion og eksport af alle slags elektriske motorer og tilhørende motorer.

1.jpg

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvor lang tid er leveringen til din industrielle del?

A: Generelt vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage for produkter til stempling. Men vi vil forkorte vores ledetid så hurtigt som muligt efter kundernes krav.

Q: Jeg har brug for en ikke-standardmotor til min ansøgning, kan du hjælpe?

A: Bestemt, de fleste af vores kunder anmoder om tilpassede konfigurationer i en eller anden form. Hvis du planlægger at udskifte en motor i en eksisterende applikation, skal du bare sende os en tegning eller prøve, og vi kan hjælpe dig med at finde et lignende produkt. Alternativt kan du kontakte os og beskrive din ansøgning og produktspecifikationer, og vores ingeniører vil samarbejde med dig for at skabe en skræddersyet løsning til dig.

Q: Hvilke slags motorer kan du tilbyde?

A: For øjeblikket leverer vi primært permanent magnet børstet DC-motorer (herunder vibrationsmotorer, lavspændings-dc-motorer og højspændings-dc-motorer) og andre typer motorer.

Spørgsmål: Kan du sende mig en prisliste?

A: For alle vores motorer er de tilpasset ud fra forskellige krav som levetid, støj, spænding og aksel mv. Prisen varierer også i forhold til årsmængden. Så det er virkelig svært for os at give en prisliste. Hvis du kan dele dine detaljerede krav og årlige mængder, kan vi se, hvilket tilbud vi kan tilbyde.

Spørgsmål: Er det muligt for dig at udvikle nye motorer, hvis vi giver værktøjsomkostningerne?

A: Ja. Venligst del de detaljerede krav som ydeevne, størrelse, årlig mængde, målpris osv. Så laver vi vores vurdering for at se om vi kan arrangere eller ej.


Hot Tags: salgsautomat Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Mini Dc Motor Næste:DC730S DC motor til automatiske automater

Undersøgelse

Du kan også lide