110V Stepper Motor

110V Stepper Motor

Model: TW-ST110HS-serie
Klassifikation: Stepping Motor
Anvendelse: Maskiner, Præcisionsudstyr, Precisionsinstrument, Industrielle, Automatisering og Kontrolanordninger, ATM maskine, Sprøjtemaskine, Udskæringsmaskin. etc
Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

110V stepper motor


TEAMWORK GLOBAL GROUP LIMITED blev grundlagt i 2008 med integration af F & U og salg. Med vores rigelige erfaring og industrielle og hårdtarbejdende medarbejdere kan vi opfylde forskellige krav fra forskellige typer af kunder. Vi er primært involveret i elmotor, og vores produkter sælger godt.


1.Produkt Introduktion

Selv om stepper motorer er blevet udbredt, er stepper motorer ikke som konventionelle DC motorer, og vekselstrømsmotorer anvendes under normale forhold. Den skal bestå af et dobbelt ringpulsignal, et strømdrevskredsløb mv. Til dannelse af et styresystem. Derfor er brugen af steppermotorer ikke let, det indebærer mange ekspertise inden for maskiner, motorer, elektronik og computere.


2. Produktparameter

Model

Ingen.

Trinvinkel

(°)

Nominel strøm

(EN)

Fase modstand

(Ω)

Leads nr

Motorvægt

(Kg)

110HS99-5504

1.8

5.5

0,72

4

5

110HS115-6004

1.8

6

0,44

4

6.2

110HS168-6004

1.8

6

0,9

4

9.8

110HS201-8004

1.8

8

0,71

4

11.7


3. Produktets store kategori

Den vigtigste kategori: de produkter, der hovedsagelig anvendes til maskiner, tekstiler, hardware, høj præcision instrument, industrielle, elektronik. de forskellige er produktets arbejdskraft, drejningsmoment og motorens arbejdsspænding, frekvens, tidspunkter kan udformes i henhold til produktfunktioner og forskellige anvendelser. etc


4. Den vigtigste produktionslinje udstyr og andre maskiner til motoren.

2


5.De vigtigste certifikat og eksporterende dokumenter krav

Hovedcertifikat: CCC; CE; VDE; ROHS; UL; UVA; MD; LSD. Etc.


6. Leverer, forsendelse og servering

Prøve ledetid: 7-15 dage

Indlæser havn: Enhver havn i Kina

Oprindelsessted: Guangdong Kina

7.FAQ

Sp: Hvor lang tid kan du garantere dine motorer?

A: Vores motorsikkerhed afhænger normalt af vores kontrakt, vi nogensinde har underskrevet. Normalt garanterer vi 6 måneder til 1 år for vores motorer. Men reglerne er, at motorens problem kun kan komme fra os, ikke ved din side.

Q: Hvad er din ledetid for prøver og masseordrer?

A: Ths prøver ledetid vil være 2 uger, og masseordens ledetid afhænger af ordremængden. det tager normalt 30-40 dage for masseordrer.

Q: Hvad er din hurtigste leveringstid?

A: Leveringstiden afhænger af forskellige ordremængder og forskellige årstider på grund af at vi har højsæsonen. Vi har normalt kun brug for 20-30 dage for at lave masseordre.

Sp .: Producerer du også andre typer motorer?

A: Ja, vi producerer også andre typer motorer. Såsom DC motor, Universal motorer. gearmotorer. Induktionsmotorer, børsteløse motorer. Vi kan lave alle slags motorer.


Et par af:Precision Instrument Næste:Carving Machine Motor

Undersøgelse