Industrielle Køleskabe Motor

Industrielle Køleskabe Motor

Model: TW-YC-1 Serie
Klassifikation: Enfaset kondensator-start asynkronmotor
Anvendelse: Pumper, Ventilatorer, Industrielt udstyr, Værktøjsmaskiner, Tekstilmaskiner, Maskiner, Fødevareautomater, Kompressionspumper, Køleskabe. etc
Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

Industrielle køleskabe motor


TEAMWORK GLOBAL GROUP LIMITED er en professionel stor producent af alle typer elmotorer. Og vi har mange års erfaring inden for forsyning af elmotorer. Vores produkter er både overlegen i kvalitet og moderat i pris.


1. Produktindledning

Induktionsmotor er en slags motor, som er afhængig af elektromagnetisk induktion mellem statoren og rotoren for at fremkalde strøm i rotoren for at realisere flere energikonvertering. Fordelen er, at strukturen er enkel, fremstillingen er praktisk, prisen er billig, og operationen er praktisk; ulempen er, at effektfaktoren er langsom og lys. Effektfaktoren er lav, og hastighedsreguleringen er lidt dårlig.


2. Produktparameter

Type

Nuværende

Eff

Startmoment / nominelt drejningsmoment

Maks. Drejningsmoment / nominelt drejningsmoment


(EN)

(%)YC7112

1,89

60

3

1.8

YC7122

2.4

64

3

1.8

YC8012

3.4

65

2.8

1.8

YC8022

4.7

68

2.8

1.8

Se venligst vedhæftet fil for yderligere information.

3. Arbejdsbestemmelse

Det roterende magnetfelt, der frembringes af statoren (rotationshastigheden er den synkroniske rotationshastighed n1) og rotorviklingens relative bevægelse, rotorviklingsskæremagnetisk induktionsledning genererer en induceret elektromotorisk kraft og derved frembringer en induceret strøm i rotorviklingen . Den inducerede strøm i rotorviklingen vekselvirker med magnetfeltet for at frembringe elektromagnetisk drejningsmoment, der får rotoren til at rotere.


4. Den vigtigste produktionslinje udstyr og andre maskiner til motoren.

2

5. Bremsemetode

De trefasede induktionsmotorens elektriske bremsestande indbefatter: energibremsning, reversbremsning og regenerativ bremsning.


6. Leverer, forsendelse og servering

Leveringstid: Det tager normalt 10 ~ 25 dage af fartøjslinjen. undertiden tager det længere tid på grund af havnen i fuld kapacitet

Transport: Vi foretager ofte forsendelsen med skib, nogle gange har vi brug for at gøre varerne leveret med fly, hvis kunden er presserende.

Vores produkter er præget af streng tolerance, glat finish og lang servicetid


7.FAQ

Sp .: Er det muligt for dig at udvikle nye motorer, hvis vi giver værktøjsomkostningerne?

A: Ja. Venligst del de detaljerede krav som ydeevne, størrelse, årlig mængde, målpris osv. Så laver vi vores evaluering for at se, om vi kan arrangere.

Q: Hvad er din eftersalgsservice?

A: Et års garanti for alle former for produkter; Hvis du finder eventuelle defekte tilbehør første gang, giver vi dig de nye dele gratis til at erstatte i den næste rækkefølge. Som erfaren producent kan du være sikker på kvaliteten og kundeservice.

Sp .: Kan du tilbyde din nøjagtige pris, før du tager prøver?

A: Beklager, vi kan ikke tilbyde dig den nøjagtige pris, før du tager prøver. Fordi denne CNC-udstyrsmotor har en anden teknisk forespørgsel, betyder det, at motoren vil være anderledes. Så vi har brug for tid til at tjekke og tilbyde dig præcis pris efter færdig prøve

Sp .: Kan vi købe dine motorer fra vores kinesiske agent eller kinesisk ven?

A: Ja, det kan du gøre. Men vi skal rette alle detaljer. Såsom enhedspris, betalingsbetingelser, leveringssag, og hvis du har det her, skal du håndtere eksporteringssagen.


Et par af:SY59TYD små elektriske 220v synkronmotorer Næste:AC Y2-1 Udestående høj effektivitets induktionsmotor til pumper, ventilatorer

Undersøgelse