DC-motor

DC-motor

Model: TW-DC30 Series Produktklassifikation: Permanent Magnet Motor Typisk Anvendelse: Medicinsk udstyr, Lineær Aktuator, Elværktøj, Strømfordelingsudstyr, Scooter, Massager, Kaffemaskine, Vandpumpe. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

DC aktuator motor


1. Produktindledning

Dette er en lavspændings-DC motor, dens model er DM-30-serien, styringen har CW / CCW, dets arbejdsmiljø er -10 grader til 40 grader.

2. Produktparameter

Model

Ingen belastningshastighed

Ingen belastning nuværende

Max effektivitet

Max udgangseffekt

Max drejningsmoment


RPM

EN

%

W

m / NM

DM3025

3800

0,25

65

19

280

DM3035

3200

0,30

66

31

400

DM3045

3200

0,40

68

41

700

3. Produkt Feature og applikation

Anvendelse: Strømfordeling, Udstyr, Scooter

4. Produktionsdetaljer

Skitse tegning

1

Performance chart

25. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC.ROHS.CE.UL.Etc

6.Vareopbevaring, transport, pakning og losning .Etc af motoren

Motorens opbevaring: Vi kan lade motoren forblive i vores lager inden for 1 måned uden beregning, men vi skal lade kunderne betale warhouseafgiften, hvis varerne forbliver i vores lager over 1month.

Transport: Vi laver ofte forsendelsen med skib, nogle gange har vi brug for at gøre varerne leveret med fly, hvis kunden er presserende.

Aflæsnings tilfælde: Vi kan lade vores ankomstforsendelsesmedlem støtte og hjælpe kunder med at gøre losningsprocessen, når varerne ankommer til destinationshavnen.

7. FAQ

Q: Er der en MOQ til dine motorer?

A: Ja. MOQ er mellem 1000 ~ 10.000 stk. Til forskellige modeller efter prøvegodkendelse. Men det er også okay for os at acceptere mindre partier som et par snesevis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøvegodkendelse. for prøver er der ingen MOQ krav. Men jo mindre jo bedre (som ikke mere end 5 stk) på betingelse af at mængden er tilstrækkelig, hvis der er behov for ændringer efter indledende test.

Q: Hvornår vil leveringen ske?

A: -prøvebestilling: 1-3 dage efter modtagelse af den fulde betaling.

-Stock Bestilling: 3-7 dage efter modtagelse af den fulde betaling

-OEM Bestilling: 12-20 dage efter modtagelse af depositum.

Q: Er du motorer reversible?

A: For alle lavspændings DC motorer er de reversible. For højspænding dc motorer, hvis kunder kun skal køre motoren i en retning, skifter vi børsterne med en lille vinkel i forhold til permanentmagneten. Det kan favorisere den nødvendige rotationsretning, men den anden retning har højere mousserende og dårligere ydeevne. Stall drejningsmomentet for favoryrrotationen vil være mindre, men maks. Effektivitetspoint vil være højere.

Spørgsmål: Er det muligt for dig at udvikle nye motorer, hvis vi giver værktøjsomkostningerne?

A: Ja. Venligst del de detaljerede krav som ydeevne, størrelse, årlig mængde, målpris osv. Så laver vi vores vurdering for at se, om vi kan arrangere.


Hot Tags: dc aktuator motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Lineær motor Næste:Medicinske apparater Motor

Undersøgelse

You Might Also Like