Medical Servo Motors

Medical Servo Motors

Model: TW-ST28HS-serie Produktklassifikation: Stepping Motor Typisk applikation: Medicinsk udstyr, Tekstilmaskiner og udstyr, broderimaskine, Højpræcisionsinstrument. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

Medicinske servomotorer

1.Produkt Introduktion

Stepper motor systemet er hjørnestenen i motion control industrien. Stepper motor systemer er hurtigere, mere stillegående og mere energieffektive end nogensinde. Den seneste udvikling i stepper-systemer er anvendelsen af billige tilbagekoblingsenheder med lav pris og høj opløsning og avancerede DSP'er til at gøre step motion til en lukket loop.


2.Produkt Parameter

Model nr

Nominel spænding (V)

Nominel strøm (A)

Holdemoment (g. Cm)

Motorvægt (g)

28HS28-0354

4.2

0,35

450

105

28HS28-0604

2,52

0,6

450

105

3.Produkt Feature og applikation

Den typiske anvendelse af motor har medicinsk udstyr motor.

4.Produktionsdetaljer

dimension

1


5.Produktkvalifikation

Hovedcertifikat: CCC; CE; VDE; ROHS; UL; UVA; MD; LSD. Etc.

6. Leverer, forsendelse og servering

Hver motor pakkes forsigtigt i en karton.

Kundetilpasset emballage er også tilgængelig

Vi leverer en høj standard for kvalitetskontrol og fremstilling.

Vi tilbyder monterings- og driftsvejledning til vores kunder.


7.FAQ

Q: Kan motorparametrene i ovenstående liste ændres?

A: Ja, parametrene for motoren kan tilpasses. Vi kan ændre arbejdsspænding, nominel hastighed, drejningsmoment mv. Af motoren og kan også ændre motorens akselstørrelse.

Q: Hvilke parametre skal jeg give før prøven er lavet?

A: Normalt skal vi kende den nominelle spænding, ikke-belastningshastighed, rotationsretning, akseldiameter og længde. Hvis der er andre særlige krav, bedes du venligst fortælle os på forhånd, som f.eks. Driftsgrænse, støjgrænse, forventet levetid og akselproces.

Q: Hvor lang tid er leveringen til din industrielle del?

A: Generelt vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage for produkter til stempling. Men vi vil forkorte vores ledetid så hurtigt som muligt efter kundernes krav.

Q: Er du motorer reversible?

A: For alle lavspændings-DC-motorer er de reversible (når du bytter de elektriske poler, kan de løbe i en anden retning). For høje spænding dc motorer, hvis kunder kun skal køre motoren i en retning, skifter vi børsterne med en lille vinkel i forhold til permanentmagneten (børstoffet). Det kan favorisere den nødvendige rotationsretning, men den anden retning har højere mousserende og dårligere ydeevne. Stall drejningsmomentet for favoryrrotationen vil være mindre, men maks. Effektivitetspoint vil være højere.


Hot Tags: medicinsk servomotorer, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Loft Lifte Motor Næste:Motorer til medicinske produkter

Undersøgelse